Wij zijn trots op de kennis en expertise die wij sinds 2000 hebben opgedaan. Deze kennis en expertise
delen we graag met je door middel van whitepapers en webinars waarin je kunt zien
welke oplossingen wij onze klanten bieden.

Whitepaper

“Van data naar klantgedrag: e-mailconversie verhogen in 3 stappen”

Misschien beschikt jouw organisatie wel over bergen data. Maar wat kun je ermee? Hoe leg je verbanden? Welke data heb je nodig om relevante informatie naar je ontvangers te sturen en mogelijk zelfs te kunnen voorspellen wat de klant ermee zal doen?

Leer alles over het verzamelen en verrijken van gedragsdata en hoe je klantgedrag toepast om e-mailconversie te verhogen in dit whitepaper.

Whitepaper

“Starten met marketing automation in 6 stappen”

Marketing automation, het klinkt alles behalve persoonlijk. En toch kan de automatisering van taken, processen en workflows je helpen een betere relatie met leads en klanten te krijgen.

Overweeg je als organisatie te starten met marketing automation? Dan wil je dit whitepaper gegarandeerd verder lezen. In dit 6 stappenplan helpen we je met het maken van je eerste (geautomatiseerde) meters.

Whitepaper

“Stel je e-mailabonnee centraal met de Subscriber Centric Approach”

Wist je dat gemiddeld 65% van je ontvangers jouw e-mail niet opent? Breng deze 65% niet-openers omlaag door het centraal stellen van je abonnee met de Subscriber Centric Approach.

Gebruik dit whitepaper als guide voor het centraal stellen van je e-mailabonnee door middel van de 3 pijlers van de Subscriber Centric Approach.

Webinar

“E-mailpersonalisatie next level – stel jij je abonnee écht centraal?”

E-mailmarketing wordt pas écht effectief wanneer je je abonnee centraal stelt. Maar hoe pak je dit precies aan? Aan de hand van interessante cases van de Raad van de Europese Unie en Frankwatching neemt Josine je stap voor stap mee op weg naar een ‘Subscriber Centric Approach’.

Whitepaper

“Efficiënt studenten werven met e-mailmarketing”

Universiteiten en hogescholen moeten ieder jaar met minder budget meer studenten werven. Voor de centrale marketing- en communicatieafdeling is dit een grote uitdaging.

In deze whitepaper leer je hoe e-mailmarketing een bijdrage kan leveren aan het kostenefficiënt werven van studenten.

Whitepaper

“Centrale regie en decentraal gebruik binnen e-mailcommunicatie”

Niet alleen de inzet van e-mail als communicatie is door de jaren heen sterk veranderd, ook de verantwoordelijkheid voor de verzending van e-mails binnen het communicatiebeleid is gewijzigd.

Gebruik dit whitepaper als guide voor het regisseren en faciliteren van e-mail als communicatiemiddel binnen organisaties met decentrale verantwoordelijkheden en zorg zo dat je de centrale regie behoudt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van e-mail voor jouw organisatie?