Techniek is niet meer weg te denken uit de moderne maatschappij en vormt de basis van goede digitale communicatie en marketing. Bedacht en ontwikkeld door fanatieke experts met liefde voor e-mail. Geoptimaliseerd dankzij cases uit de praktijk.

E-mailmarketing & Marketing Automation Platform Spike

Marketing Automation was nog nooit zo simpel. Van een relatief eenvoudige eenmalige campagne tot veel complexere campagnes met meerdere touchpoints over langere tijd, je sleept ze met Spike simpelweg bij elkaar. Zo stuur je altijd de juiste boodschap, op het juiste moment, naar de juiste persoon. Voor meer informatie over de functies van Spike ga je naar de website.

De afgelopen jaren hebben we intensief samengewerkt met onze trouwe klanten om een goed beeld te vormen van de behoeften en wensen van de hedendaagse en toekomstige marketeers. Binnen Spike bundelen we 17 jaar ervaring aan best practices in e-mailmarketing van onszelf en onze klanten en maken we een grote stap om marketing automation toegankelijk en begrijpelijk voor hen te maken.

Bart VossenManaging Director - Measuremail
Gedetailleerde Rechtenstructuur

Gedetailleerde rechtenstructuur

Met een diversiteit aan gebruikers, met ieder hun eigen kennisniveau, wil je natuurlijk dat iedereen binnen je organisatie op zijn eigen manier de mogelijkheid heeft om te communiceren. Zelfs wanneer meerdere mensen aan 1 uiting moeten werken. Je faciliteert het allemaal zelf binnen ons platform. Want zeg nou zelf: als centrale communicatie-afdeling wil je faciliteren, niet uitvoeren toch?

Innovatief templatebeheer

Hoe meer afdelingen of collega’s digitaal willen communiceren, hoe meer varianten en interpretaties van je huisstijl er zullen ontstaan. Voorkom wildgroei in uitstraling en geef iedereen die het wil een templatevariant gebaseerd op je huisstijl. Wijzig elementen van je huisstijl op één centrale plek en voer het automatisch door in alle varianten.

Innovatief Templatebeheer
Eenvoudige Professionele Contentdistributie

Eenvoudige professionele contentdistributie

De tijd dat bezoekers uit zichzelf terugkeren op  je website ligt achter ons. Je zult ze moeten triggeren om je content te lezen. En dat doe je niet door maandelijks een nieuwsbrief te sturen. Dankzij de geavanceerde distributiemogelijkheden geef je bezoekers zelf de mogelijkheid om hun interesses op te geven. Ze ontvangen dan vanzelf updates wanneer er nieuwe content voor hen beschikbaar is, in hun eigen format, op het moment dat ze het zelf willen. Dat is pas gepersonaliseerd communiceren!

Responsive en toegankelijk communiceren

De ontwikkelingen in e-maildesign gaan razendsnel. Het gedrag van ontvangers verandert onder invloed van technische ontwikkelingen misschien nog wel sneller. Meer browsers, meer clients, meer apparaten. Verzeker jezelf ervan dat alle communicatie voldoet aan de juiste weergave, ook op het gebied van toegankelijkheid. Ongeacht door wie de uiting is opgesteld. Gegarandeerde regie over je communicatie.

Responsive en toegankelijk communiceren
Unieke Outputmogelijkheden

Unieke outputmogelijkheden

Je communicatie per e-mail staat niet op zichzelf. Het is een schakel in het hele proces. Genereer meteen een PDF van je communicatie-uiting voor een andere verspreidingsvorm. Of sla hem geautomatiseerd op in een online archief dat compleet voldoet aan de eisen van het web en de archiefwet. Het kan allemaal.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons geavanceerde platform?