Wesley Donker

Hoi, ik ben Wesley en werk sinds 2013 bij Measuremail als Software Engineer. Ik ben begonnen bij Measuremail tijdens mijn stage voor mijn MBO opleiding. Dit beviel mij erg goed en ik heb vervolgens ook mijn afstudeerproject hier mogen afronden, waarna ik direct in dienst ben getreden. Ik houd me bij Measuremail voornamelijk bezig met het bouwen, onderhouden en uitbreiden van zowel bestaande als nieuwe software. Naast mijn werk volg ik ook nog de deeltijdopleiding HBO Informatica.

Al van jongs af aan heb ik interesse in techniek en computers. Na het afronden van de middelbare school, waar ik de richting van elektrotechniek had gekozen, begon ik aan de MBO opleiding mechatronica. Dit bleek toch niet helemaal mijn ding te zijn en na een jaar besloot ik om de kant van softwareontwikkeling op te gaan. Dat bleek een goede keuze te zijn waar ik tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van heb gehad. Ik kan dan ook van geluk spreken dat mijn werk ook mijn hobby is.

Wanneer ik geen koffie naar code aan het omzetten ben besteed ik mijn vrije tijd graag aan het kijken van een goeie serie of film, gamen of gewoon ergens lekker wat gaan eten of drinken.

Wesley Donker

Leer de andere Measuremailers kennen!