Wesley Donker

“Ik houd me bezig met het uitdenken, bouwen, onderhouden en uitbreiden van zowel bestaande als nieuwe software”

Hoi, ik ben Wesley en werk bij Measuremail als Software Engineer. Ik houd me hier zoal bezig met het uitdenken, bouwen, onderhouden en uitbreiden van zowel bestaande als nieuwe software. Omdat ik werkzaam ben binnen het Klant Succes Team van Measuremail, werk ik ook regelmatig aan klantprojecten. Daarbij zorg ik onder andere voor ondersteuning met het opzetten van koppelingen, of het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen.

Ik ben in 2012 bij Measuremail terecht gekomen als stagiair voor mijn mbo opleiding Applicatie Ontwikkelaar. Dit beviel mij erg goed en ik heb ook mijn afstudeerproject hier mogen afronden, waarna ik direct in dienst ben getreden. Opvolgend heb ik ook een hbo opleiding Informatica afgerond, waarbij ik de mogelijkheid heb gekregen om dit te combineren met mijn werkzaamheden bij Measuremail.

Al van jongs af aan heb ik interesse in techniek en computers. Na het afronden van de middelbare school, waar ik de richting van elektrotechniek had gekozen, begon ik aan de mbo opleiding Mechatronica. Dit bleek toch niet helemaal mijn ding te zijn en na een jaar besloot ik om de kant van softwareontwikkeling op te gaan. Dat bleek een goede keuze te zijn waar ik tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van heb gehad. Ik kan dan ook van geluk spreken dat mijn werk ook mijn hobby is.

Wanneer ik geen koffie naar code aan het omzetten ben besteed ik mijn vrije tijd graag aan het kijken van een goeie serie of film, een game of gewoon ergens gezellig wat gaan eten of drinken.

Weten hoe Wesley helpt met e-mail marketing automation?