Ben jij onze nieuwe Client Service Specialist (24 – 40 uur)?

Solliciteer nu!

Wil jij betrokken zijn bij nieuwsbrieven die het journaal halen? Als Client Service Specialist ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten (zoals de Raad van de Europese Unie, Ticketveiling.nl en Frankwatching) en maak je hen wegwijs in de wereld van marketing automation en e-mailmarketing. Zowel telefonisch als via de mail kunnen zij bij jou terecht met hun vragen en opmerkingen over het gebruik van onze software: Spike. Daarnaast ben jij precies op de hoogte van de doelen van de klant en adviseer je hen hoe ze e-mailmarketing en/of marketing automation het beste kunnen inzetten om deze doelen te behalen. Ook houd je hen op de hoogte van de nieuwste tips & tricks over bijvoorbeeld segmentatie, personalisatie en dynamische content.

Wat heb je in huis?

Jij bent een meester in luisteren. Het is belangrijk om de vraag van de klant goed aan te horen en hen goed op weg te helpen. Daarnaast ben je goed in het ontdekken van de (onuitgesproken) klantwens. Het kan voorkomen dat je naar de klant afreist om hen te adviseren en de klantwens te vervullen. Zo ben je proactief bezig om samen met de klant hun marketing automation / e-mailmarketing nóg verder te verbeteren. Daarnaast ben je oplossingsgericht, vindingrijk, assertief en communicatief zeer sterk.

Verder voldoe je aan de onderstaande punten:
- Je hebt bij voorkeur hbo werk- en denkniveau
- Je hebt affiniteit met online marketing
- Je krijgt een glimlach op je gezicht als een klant tevreden is
- Je hebt ervaring met klantcontact
- Je vindt het leuk om te puzzelen met vraagstukken en pasklare oplossingen te bedenken
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal (in woord en geschrift)
- Ervaring met e-mailmarketing / marketing automation is een pré

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in het Customer Succes Team van Measuremail. Dit multidisciplinaire (en gezellige) team houdt zich iedere dag bezig met het gelukkig maken van onze klanten.

Daarnaast krijg je:
- Niet heel onbelangrijk: salaris!
- Een uitdagende baan met veel vrijheid en zelfstandigheid
- Een functie die meegroeit met jouw kennis en ervaring
- De mogelijkheid tot parttime werken (minimaal 24 uur)
- 26 vakantiedagen (o.b.v. een 40-urige werkweek)
- Een pensioenregeling
- Een aantrekkelijke bonusregeling
- Gezellige collega’s en een kantoor tegenover Station Dordrecht
- Lekkere koffie uit ons Jura-apparaat, fruit en iedere dag een verse lunch

Over Measuremail

Measuremail houdt zich bezig met het actief ontwikkelen én in de markt zetten van hoogwaardige email marketing automation software en aanverwante services. Onze klanten zijn onder andere de Nederlandse Rijksoverheid, de Belgische Federale Overheid, ENGIE Nederland én België, Promovendum en Wageningen University & Research. Zoals je kunt lezen zijn onze klanten zeer divers en bevinden zich in veel verschillende branches. Naast dat we het heel belangrijk vinden om van elkaar te leren, zijn we ook gewoon heel gezellig en vinden we het leuk om met elkaar te borrelen. Ben je benieuwd naar het team? Kijk ook eens op de websites van Measuremail en Spike.

Is dit jouw droombaan?

Solliciteer dan vandaag nog! Stuur ons je CV en motivatie via jobs@measuremail.com onder vermelding van de vacaturetitel.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel dan met Joost van der Ham op 06 – 34 02 34 92 of mail naar joost.vanderham@measuremail.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klinkt dit als jouw droombaan?

Stuur je motivatie & cv