Stage Junior .NET Developer

Stagebeschrijving

Wij bieden ieder half jaar de mogelijkheid aan twee stagiairs om mee te draaien in onze uitdagende en dynamische werkomgeving. Bij Measuremail laten we je niet zomaar wat doen, maar draai je echt mee in onze projecten.

Spike
Waardevolle implementatie

Werkzaamheden

Als stagiair maak je onderdeel uit van het team dat voortdurend bezig is met de doorontwikkeling van Measuremail of het team dat zich bezighoudt met op maatgemaakte klantprocessen. Daarnaast voer je ook onderzoek uit naar de nieuwste tools, test je deze tools en past ze toe bij de doorontwikkeling. Verder werk je samen met onze projectmanagers mee aan maatwerk voor onze klanten.

Wat verwachten we van je

  • Je volgt een opleiding HBO-niveau in de richting van Informatica;
  • Je bent proactief, enthousiast en graag innovatief bezig;
  • Je bent bekend met object georiënteerd programmeren zoals: C#;
  • Je hebt enige voorkennis van .NET, ASP.NET Web Forms en MVC;
  • Je bent bekend met versiebeheer zoals Git of SVN.

Wat bieden wij jou

Een functie van 32/40 uur per week met een goede en duidelijke stageovereenkomst, een stagevergoeding, leuke collega’s (jong, ambitieus en gemotiveerd), maar vooral bieden wij jou de juiste uitdaging.

Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Bart Vossen, telefoonnummer +31 78 631 33 03. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie onder vermelding van ‘Stage Junior .NET Developer’ naar jobs@measuremail.com

Direct solliciteren?