Ben jij onze stagiair
Junior .NET
developer?

Solliciteer nu!

Wil jij meebouwen aan een marketing automation platform voor nieuwsbrieven die het journaal halen? Als stagiair Junior .NET developer ben je onderdeel van het Product Innovatie Team dat zich iedere dag bezighoudt met het doorontwikkelen van Spike: hét e-mailmarketing automation platform van Measuremail. Grote organisaties als Rijksoverheid, Ticketveiling.nl en Wageningen University & Research maken dagelijks gebruik van Spike om hun nieuwsbrieven te versturen naar miljoenen ontvangers.

Wat heb je in huis?

- Je volgt een opleiding HBO-niveau in de richting van Informatica;
- Je bent proactief, enthousiast en graag innovatief bezig;
- Je bent bekend met object georiënteerd programmeren zoals: C#;
- Je hebt enige voorkennis van .NET, ASP.NET Web Forms en MVC;
- Je bent bekend met versiebeheer zoals Git of SVN.

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in het Product Innovatie Team: een jong, maar zeer ervaren multidisciplinair scrum team. Dit team houdt zich iedere dag bezig met de doorontwikkeling van Spike. Daarnaast houdt dit team zich ook bezig met het gelukkig maken van onze klanten, door klantwensen uit te voeren. In het kort:

- Een stagefunctie van 32/40 uur per week
- Niet heel onbelangrijk: een stagevergoeding!
- Gezellige collega's en een kantoor tegenover Station Dordrecht
- Lekkere koffie uit ons Jura-apparaat, fruit en iedere dag een verse lunch

Over Measuremail

Measuremail houdt zich bezig met het actief ontwikkelen én in de markt zetten van hoogwaardige email marketing automation software en aanverwante services. Onze klanten zijn onder andere de Nederlandse Rijksoverheid, de Belgische Federale Overheid, ENGIE Nederland én België, Promovendum en Wageningen University & Research. Zoals je kunt lezen zijn onze klanten zeer divers en bevinden zich in veel verschillende branches. Naast dat we het heel belangrijk vinden om van elkaar te leren, zijn we ook gewoon heel gezellig en vinden we het leuk om met elkaar te borrelen. Ben je benieuwd naar het team? Kijk ook eens op de websites van Measuremail en Spike.

Klinkt dit als jouw droomstage?

Dan kunnen we niet wachten op jouw motivatie & CV!
Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel dan met Bart Vossen op 078 – 631 33 03 of mail naar jobs@measuremail.com

We waarderen dat je meedenkt, maar wij stellen acquisitie niet op prijs.