Peter Nelemans

“Ik help klanten als zij vragen hebben over de applicaties Measuremail, CampaignCloud en Spike”

Hallo, mijn naam is Peter! Ik ben in oktober 2004 bij Measuremail, wat toen nog TDX heette, begonnen als applicatie beheerder. Mijn functie is erg veelzijdig, want ik ben eigenlijk een soort “manusje van alles”. Mijn belangrijkste taak is het helpen van klanten als zij vragen hebben over de applicaties Measuremail, CampaignCloud en Spike.

Ik ben eigenlijk een beetje bij toeval in de automatisering/ICT wereld gerold. Bij mijn eerste werkgever stond 1 computer (met 2 8 inch floppy drives; geen harde schijf!) waar iedereen op zijn beurt moest wachten om zijn werk te kunnen doen. Door deze “ervaring met computers” ben ik in de mainframe (domme terminals gekoppeld aan een centrale computer) wereld terecht gekomen. Hier heb ik bij verschillende werkgevers allerlei functies bekleed (van operator via werkvoorbereider naar database beheerder). Toen me, eigenlijk iets te laat, duidelijk werd dat het Siemens mainframe gebruik aan het uitsterven was in Nederland, ben ik me gaan verdiepen in HTML en script-talen en dat heeft me uiteindelijk bij TDX/Measuremail doen belanden.

Gelukkig blijft er naast het werk nog wat vrije tijd over en die vul ik graag met stedentrips, fotograferen, lezen, “Netflixen” en fietsen.

Weten hoe Peter helpt met e-mail marketing automation?