Maurice Stoops

“Op basis van mijn jarenlange kennis en ervaring help ik bestaande klanten hun doelstellingen te bereiken”

Mijn naam is Maurice Stoops en sinds 2018 werkzaam voor Measuremail. Inmiddels ben ik meer dan 10 jaar in het vakgebied van ICT, CRM en e-mailmarketing werkzaam. Na ongeveer 7 jaar trainingen en advies gegeven te hebben in de mogelijkheden en strategie in e-mail marketing ben ik bij Measuremail verantwoordelijk voor het bereiken en onderhouden van het contact met klanten.

In mijn functie als Business Development Manager, in combinatie met Business consultant overtuig ik klanten dat zij met Spike een software tool in handen hebben om hun e-mailmarketing en e-mail automation op een hoger niveau te kunnen brengen. Op basis van mijn jarenlange kennis en ervaring help ik bestaande klanten hun doelstellingen te bereiken.

Naast mijn baan ben ik vaak te vinden langs de sportvelden om mijn kinderen aan te moedigen of mijn bijdrage te leveren als vrijwilliger binnen de club. Mijn hobby’s als amateur kok/bakker en klusser wissel ik graag af met een bezoekje aan de sportschool, (hard)lopen in de buitenlucht of om op vakantie te gaan skiën of te relaxen aan het strand.

Weten hoe Maurice helpt met e-mail marketing automation?