Josine Vos

“als E-mailservices Consultant adviseer ik onze klanten over het optimaal inzetten van e-mailmarketing”

Hi, ik ben Josine! In september 2014 ben ik bij Measuremail aan de slag gegaan als E-mailservices Consultant. Ik ben sinds 2006 actief in ‘nieuwe media’ en werkte in het verleden onder andere samen met PostNL, KLM en Kia Motors Nederland. In mijn rol als E-mailservices Consultant adviseer ik onze klanten over het optimaal inzetten van e-mailmarketing.

Nieuwe media is niet alleen mijn werk, maar ook een grote hobby. Daarnaast houd ik van reizen en heb dan ook veel van de wereld gezien. In maart 2015 ben ik naar Cuba geweest, waar ik geïnspireerd ben geraakt door de Spaanse koloniale architectuur en er heb genoten van de natuur boven en onder water.

Verder ben ik een echte Bourgondiër: ik houd van lekker eten en speciaalbieren. Tevens ben ik een groot kunstliefhebber en luister graag urenlang naar muziek. Als muziekfreak ben ik dan ook op veel festivals en concerten te vinden.

Wil je mij beter leren kennen en brainstormen over hoe e-mailmarketing binnen jouw organisatie beter kan? Stuur me een bericht via: josine.vos@measuremail.com of bel op het nummer 078-6313303.

Weten hoe Josine helpt met e-mail marketing automation?