Dennis van der Wielen

“Ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt”

Hoi, mijn naam is Dennis. In september 2014 ben ik als stagiair development begonnen bij Measuremail. Dit was toen voor de derdejaars stage van de opleiding Informatica aan de Hogeschool Rotterdam. Na deze stageperiode ben ik voor een jaar parttime aan de slag gegaan bij Measuremail naast mijn studie. Omdat de eerste stage goed beviel heb ik hier ook mijn afstudeerstage gedaan. Tijdens deze stage heb ik onderzoek gedaan naar e-mailbetrokkenheid en hoe deze te herkennen met gebruik van Machine Learning.

Al sinds kinds af aan ben ik veel met de computer bezig geweest. Tijdens de middelbare school begon ik met de eerste dingen te programmeren, dit waren toen voornamelijk games. Vanwege mijn passie voor programmeren ben ik na de middelbare school de opleiding Applicatie Ontwikkeling gaan doen op het MBO. Tijdens deze opleiding kwam ik er achter dat ik echt meer in deze richting wilde gaan doen en daarom ben ik daarna de opleiding Informatica gaan volgen op het HBO.

In mijn vrije tijd rij ik graag motor. Sinds februari dit jaar ben ik in het bezit van een motorrijbewijs, kort daarna heb ik ook mijn eerste motor aangeschaft. Een echte groene duivel. Hiermee kom ik ook vaak naar het werk. Verder besteed ik veel tijd aan mijn hobby, namelijk programmeren. Dus ja, ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Weten hoe Dennis helpt met e-mail marketing automation?