Bart Vossen

“Mijn doel is het succes van ons eigen marketing automation platform Spike uitbouwen”

Mijn naam is Bart Vossen

Vanaf 2007 ben ik bij Measuremail werkzaam. Eerst vanuit mijn rol als projectmanager voor grote website en e-mailprojecten en later als manager professional services. In mijn rol als projectmanager heb ik geleerd dat e-maildiensten altijd onderdeel zijn van een groter geheel en hoe leuk het is om met klanten samen te werken om successen te bereiken.

Begin 2014 hebben we met ons hele team de switch gemaakt om Agile te gaan werken en samen de volgende generatie van onze software te gaan maken: Spike – het marketing automation platform van Measuremail.

Vanaf 2016 ben ik in de rol van Managing Director aan het roer van Measuremail gekomen. Mijn doel is het succes van ons eigen marketing automation platform Spike verder uit te bouwen door te zorgen dat zowel onze klanten als ons eigen team met plezier werken en grote successen halen met ons pakket.

Buiten mijn werk heb ik een gezin (mijn vrouw Veronique en zoontje Milan) en ga ik graag met hen op pad om leuke dingen te doen. Om mijzelf in vorm te houden (fysiek en mentaal), doe ik aan kickboksen en hardlopen. Maar ik lust ook graag een lekker speciaal biertje of sta in de keuken om een nieuw gerecht te proberen. Zo kennen mijn collega’s onder andere mijn overheerlijke “Waldorfsalade”.

Weten hoe Bart helpt met e-mail marketing automation?