Alwin de Bruin

“Ik ben betrokken bij het stimuleren van email standaarden (DKIM, DMARC, etc.) en de adoptie daarvan”

Hoi, ik ben Alwin. Sinds juni 2004 ben ik werkzaam bij Measuremail, wat toen nog bekend stond als TDX.

Mijn eerste functie was junior systeembeheerder en inmiddels heb ik mijzelf gespecialiseerd in email authenticatie en deliverability. Omdat ik al enige tijd rondloop in de organisatie, word ik vaak bij diverse zaken betrokken, door klanten en collega’s, voor kennis en expertise.

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in techniek: alles wat maar uit elkaar te halen was moest uit elkaar om het vervolgens weer in elkaar te zetten. Daarom de uiteindelijke keuze voor de opleiding Technische Informatica, waarbij ik breed geïntroduceerd werd in de wereld van de automatisering/ICT. Van elektrotechniek en programmeren tot systeembeheer en netwerken. Ik heb aan alles kunnen proeven en wist uiteindelijk dat systeembeheer de richting was die ik graag op wilde.

Sinds 2009 ben ik bij Measuremail primair bezig met email deliverabilty, daarbij is in 2012 de specialisatie email authenticatie bijgekomen. Verder ben ik betrokken bij het stimuleren van email standaarden (DKIM, DMARC) en de adoptie daarvan, in het kort het verbeteren van het email ecosysteem.

In mijn vrije tijd verdiep ik mij graag in de geschiedenis van de Eerste en Tweede Wereldoorlog, hou ik mijn vakkennis bij, verzamel ik stripboeken van Don Lawrence en ben ik diverse avonden te vinden op de verenigingen waar ik lid van ben.

Weten hoe Alwin helpt met e-mail marketing automation?