We zijn er trots op dat we mogen werken voor een grote diversiteit aan organisaties. Bij bepaalde typen organisaties vraagt de toepassing van digitale communicatie echter om meer specialisme. Wij hebben daardoor net wat meer expertise in Publishing, Onderwijs en Overheid.

Publishing

Focus op primaire proces

Het genereren van goede content is van buitengewoon belang voor jou als publisher. Daar wil je vanzelfsprekend je focus op kunnen aanbrengen. Je laten afleiden door randzaken over bijvoorbeeld de distributie van je content is zinloos. Het automatiseren van het distributieproces is dan ook een belangrijke stap voor publishers, waardoor zij extra tijd vrij maken voor hun primaire proces.

Focus op primaire proces
Contentdistributie op maat

Contentdistributie op maat

Biedt je bezoekers de mogelijkheid om zich te abonneren op updates van jouw content op de manier die het beste bij hen past. Zij maken immers de keuze in welke onderwerpen zij zijn geïnteresseerd, en met welke frequentie zij hierover updates willen ontvangen. Op die manier krijgt iedere bezoeker een eigen nieuwsbrief, op maat samengesteld.

Onderwijs

Student Journey

E-mail is een belangrijk communicatiemiddel gedurende de gehele journey die een student doormaakt, zowel voor, tijdens als na de studie. Een compleet programma met doeltreffende mailings zorgt voor de juiste contactmomenten, ontlast de communicatie-afdeling van repeterende werkzaamheden, zorgt voor een professionele uitstraling en creëert een bron van informatie over (toekomstige) studenten en alumni.

Student Journey
Een online profiel

Eén online profiel

Voor een optimale inzet van e-mail is interactie met andere kanalen en systemen van substantieel belang. De integratie van ons e-mailplatform met onder andere je CMS en CRM is daarom een belangrijke factor in het succes van je e-mailcommunicatie. Het zorgt ervoor dat je studenten en bezoekers één online profiel hebben dat door hen centraal wordt beheerd en geeft hen de regie over hun profiel en abonnementen.

Overheid

Webrichtlijnen voor e-mail

E-mail is na het web de grootste informatiedrager van het internet. Veel communicatie geschiedt dan ook via e-mail. Vreemd genoeg wordt er bijzonder veel aandacht besteed aan de toegankelijkheid van websites voor bezoekers met een visuele beperkingen, terwijl er vrijwel geen aandacht naar toegankelijke e-mail uitgaat. Measuremail vertaalt de webrichtlijnen naar e-mail voor toegankelijke communicatie richting je ontvangers. Check nu hoe toegankelijk jouw e-mailcommunicatie is op accessible-email.org.

Webrichtlijnen voor e-mail
Persoonlijke attenderingen

Persoonlijke attenderingen

Als overheidsorganisatie genereer je veel content voor je (vaak brede) doelgroep. Dankzij de inzet van persoonlijke attenderingen zorg je ervoor dat iedere geïnteresseerde altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws binnen zijn/haar interessegebied. In een frequentie en op het moment van de dag dat voor hem/haar het beste uitkomt.

Wil je meer weten over onze oplossingen?