Sinds 2000 werken wij samen met onze klanten aan de beste resultaten.
Deze resultaten delen we graag met je door middel van cases waarin
je kunt zien welke oplossing bij welk resultaat past.

Provincie Groningen

Provincie Groningen wilde graag haar processen en design optimaliseren en schakelde daarvoor onze experts in. Hoe wij dit hebben aangepakt en wat de resultaten van de optimalisatie zijn, kun je lezen in de case die wij samen met Provincie Groningen hebben geschreven.

Provincie Groningen Case
Wageningen University Case

Wageningen University

Wageningen University is een complexe, grote kennisinstelling  die kennis efficiënt moet kunnen communiceren. Om meer centraal georganiseerd te zijn, maar decentraal te versturen schakelde zij Measuremail in.

TravMedia Company

TravMedia Company is dé Nederlandse marktleider binnen de reiswereld op het gebied van B2B media. Zij hebben Measuremail ingeschakeld voor het optimaliseren en het personaliseren van hun e-mailmarketing.

TravMedia Case
Zelf.nl Case

Zelf.nl

Zelf.nl is een schadeverzekeraar en initiatief van Proteq waar consumenten snel en eenvoudig verzekeringen kunnen afsluiten. Zij schakelde Measuremail in om e-mail in hun proces te integreren en zo kosten te besparen.

NTI

NTI is een van de grootste particuliere onderwijsinstellingen van Nederland. Om een efficiënte communicatie tussen mentoren en studenten te realiseren, waarbij mentoren zelfstandig nieuwsbrieven kunnen opstellen en versturen, hebben zij Measuremail ingeschakeld.

NTI Case
Sanoma Case

Sanoma

Sanoma is het grootste mediabedrijf qua bereik in Nederland. Zij schakelde Measuremail om een “behoud abonnees” campagne op te zetten, waardoor zij meer abonnees hopen te behouden. Dit is volledig geautomatiseerd dankzij de koppeling van Measuremail en hun back office systeem.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van e-mail voor jouw organisatie?