Wageningen University & Research (Wageningen UR) behoort wereldwijd tot de top 5-instituten op haar vakgebied. De uitstraling van Wageningen UR op internet en in de e-mail campagnes moet daarbij aansluiten. Haico Minkhorst, teamleider digitale media, vertelt enthousiast: “We hebben voor Measuremail gekozen omdat we een marktgerichte invulling op het gebied van onderwijs, onderzoek en innovatie hebben. De website en onze e-mail campagnes spelen hierbij een zeer belangrijke rol. In de communicatie met onze doelgroepen is internet en e-mail het primaire kanaal.”

“De oplossing van Measuremail biedt voor ons de ultieme mogelijkheid bovenstaande doelstelling in te vullen. In de toekomst gaan we het e-mail kanaal ten volle benutten”, aldus Haico Minkhorst. Wageningen UR gaat via het e-mail kanaal vraag en aanbod van bezoekers beter op elkaar afstemmen, zodat de bezoeker meer centraal wordt gesteld.

“Niet alleen de bezoeker wordt centraal gesteld, maar er verandert ook een hoop voor de redactie. Measuremail biedt namelijk goede en flexibele mogelijkheden als het gaat om de koppeling met ons Content Management Systeem waarmee de redactionele processen zoveel mogelijk gecentraliseerd kunnen plaatsvinden.”