Al eerder hebben we laten weten dat we druk bezig zijn met de ontwikkeling van ons nieuwe marketing automation platform. Op 17 november van vorig jaar hebben we de ontwikkeling van het nieuwe platform op onze blog aangekondigd. Je kon in de maanden daarop ook lezen hoe een van onze software engineers en onze UX designer het ontwikkelen ervaren.

Het is even stil geweest rondom de status van de ontwikkeling, maar in deze update kunnen we jullie een tweetal belangrijke gebeurtenissen mededelen!

Ons Product Innovatie Team heeft niet stilgezeten. De afgelopen maanden is hard toegewerkt naar de volgende mijlpaal, namelijk de closed beta. Op 21 juni jl. is de closed beta van start gegaan. Een aantal van onze klanten nemen deel in de closed beta en zullen als eerste gaan testen met het platform. Zij zullen hun e-mailcampagnes in het platform klaarmaken en testen. Met de feedback die uit de closed beta komt, kunnen we ervoor zorgen dat het platform nog beter wordt.

Ook niet geheel onbelangrijk is de naam van het platform. We kunnen nu ook de naam bekend maken. Er zijn heel wat namen de revue gepasseerd, maar uiteindelijk waren we het unaniem eens over de definitieve naam: Spike. Wij zijn erg blij met de naam en zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Laat het ons vooral weten door een reactie te plaatsen onder dit artikel.

Wil je al meer weten over Spike en hoe je Spike in kunt zetten in jouw organisatie? Neem dan contact op via contact@measuremail.com of bel naar +31 78 631 33 03.