Donderdag 20 oktober 2016 was het weer zover, de 11e editie van Digital First in Tours & Taxis Brussel. Dit jaar was het een bijzondere beurs voor ons: we introduceerden namelijk Spike op de Belgische markt!

Dit jaar waren er meer dan 4000 mensen die een bezoek kwamen brengen aan Digital First. Net zoals in de voorgaande edities, bestond de beurs niet alleen uit stands. Dit jaar konden bezoekers ook weer presentaties bezoeken over de onderwerpen: Marketing Automation, Mobile, Digital Marketing, Social Media, Innovation/IoT/VR, Programmatic Advertising en Start-up.

Dit jaar vond voor de tweede keer de “Business Speed Dating” plaats. Jean-Pierre heeft gedurende 50 minuten met personen gesproken die interesse hadden in Spike. Nieuw dit jaar was het Start-upplein. Hier stonden 50 geselecteerde start-ups die hun dienst/product aan het publiek konden tonen.

Zoals jullie weten, zijn wij druk bezig met het ontwikkelingen van ons nieuwe E-mailmarketing & Marketing Automation Platform. Digital First was dan ook de uitgelezen kans om Spike te introduceren op de Belgische markt. Op onze stand is direct onze boodschap te lezen, namelijk: altijd de juiste boodschap, op het juiste moment, bij de juiste persoon.

Wil je meer weten over Spike? Ga dan naar www.measuremail.com/spike en schrijf je in. Zo houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent Spike.

Spike stand

Voor opening van de beurs