Op 15 oktober was het zo ver! De 10e editie van Digital First bij Tour & Taxis in Brussel. Dit jaar stond Measuremail er met een stand en gaf onze collega Josine een presentatie voor een enthousiast publiek.

Josine heeft de eer gehad om te mogen presenteren in de eerste presentatieronde. Haar presentatie genaamd: “The next steps in email design” viel in de smaak bij de bezoekers. Josine vertelde tijdens haar presentatie over de mogelijkheden die er zijn in e-mail design en gaf interessante voorbeelden zodat de bezoeker ook visueel de mogelijkheden kon zien.

Een voorbeeld dat erg in de smaak viel was het verstoppen van Easter eggs in je e-mail zoals Litmus dit heeft gedaan voor The Email Design Conference. In de mail zaten Golden Tickets verstopt waarmee je gratis naar de conferentie mocht. Hieronder zie je één van de golden tickets die verstopt zat in een verborgen afbeelding.

Easter egg Litmus

 

Na de presentatie zijn er vele bezoekers van de presentatie met enthousiaste reacties naar onze stand gekomen om Josine te complimenteren of met vragen over e-mail design. Het was een interessante en leerzame beursdag!

 

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van e-mail design? Neem contact op via contact@measuremail.com of bel naar: +31 78 631 33 03