Measuremail geeft regelmatig workshops en trainingen. Zo hebben Bart en Josine recentelijk een workshop lead nuturing in hoger onderwijs gegeven bij RSM.

Tijdens de workshop, die 3 uur duurde, werd lead nurturing binnen het perspectief van Customer Life Cycles toegelicht en werden toepassingen ervan binnen de sector van het hogere onderwijs uitgewerkt. De workshop bestond uit twee delen: een informatief en een interactief deel. Vooral het interactieve deel, waarbij deelnemers op basis van vooraf verzamelde input werd gevraagd om de theorie toe te passen in hun praktijk, had een levendige bijdrage van de deelnemers. Daarnaast leverde dit veel praktische inzichten op. Er werd onder andere gekeken naar huidige marketingactiviteiten, factoren die werving beïnvloeden, voorwaarden voor toelating, personas en de toepassing hiervan binnen lead nurturing processen.

Na afloop van de workshop werd positief gereageerd op de workshop en werd er direct gewerkt aan concrete invulling binnen de RSM marketing praktijk. Wil je ook een workshop voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!