Hallo, mijn naam is Bart Vossen en sinds 2007 ben ik Measuremailer. Als Product & Customer Solutions Manager heb ik veel contacten met onze klanten en werk ik daarnaast met ons ontwikkelteam aan onze producten.

Tot ons grote genoegen mogen we bij Measuremail concluderen dat het merendeel van onze klanten al vele jaren naar tevredenheid gebruikmaakt van ons platform en daar zijn wij erg blij mee. De oudste klant verstuurt zelfs al 14 jaar zijn nieuwsbrieven met Measuremail!

Wij gaan graag in gesprek met onze klanten over onze productontwikkeling en tijdens de gesprekken hebben we gemerkt dat de behoefte van onze klanten verschuift. Zo hebben we geleerd dat onze klanten met minder middelen meer resultaten moeten behalen, dat de IT en marketing/communicatieafdeling niet langer alleenheerser over e-mail is en het kanaal niet langer geïsoleerd in de mix van marketingactiviteiten en –systemen staat.

Ook de toenemende behoefte aan nieuwe functionaliteit, meer gebruiksgemak en effectiviteit zijn vaak aan de orde gekomen. Om aan al deze behoeften te voldoen hebben wij binnen Measuremail besloten om een nieuwe generatie van ons platform te initiëren en onze productontwikkeling anders aan te pakken.

Eind 2014 hebben we een dedicated product development team opgezet dat volledig werkt op basis van Agile (Scrum) ontwikkelmethodiek. Dit heeft ons enorm geholpen om focus te krijgen op de ontwikkeling van het nieuwe platform. Het werken op basis van Scrum zorgt er binnen onze organisatie voor dat we alle disciplines bij elkaar kunnen krijgen om de kwaliteit en toepassing van het product zo optimaal mogelijk te maken. Dit toetsen we door periodiek de ontwikkelingen met onze klanten te delen en hun feedback te vragen.

Ons product development team van 7 mensen, bestaat uit UX designers, software architecten, developers, testers en functionele analisten. We werken in sprints van 3 weken aan nieuwe functionaliteiten voor het platform. Voor iedere sprint vertalen we klantwensen naar “stories” die we als productierijpe software opleveren aan het eind van de sprint.

Op dit moment zijn we bezig met versie 0.3 van ons nieuwe platform waarin we werken aan een nieuwe versie van de editor. Voor deze editor hebben we gekeken naar alle historische functionele verzoeken en ongemakken die nu worden ervaren door klanten. Door deze inzichten te combineren met de nieuwste technologische ontwikkelingen verwachten we veel van onze gebruikers blij te kunnen maken met nieuwe en gebruiksvriendelijke mogelijkheden. In de loop van 2016 verwachten we een eerste productie versie te kunnen gaan aanbieden.

We zullen jullie de komende tijd op de hoogte gaan houden van de nieuwste ontwikkelingen. Wil je meer weten of heb je suggesties? Neem dan contact op via: +31 (0)78 631 33 03 of stuur een mailtje via contact@measuremail.com