Hoe scoort jouw organisatie op het gebied van e-mail ten opzichte van de branche? Je leest het allemaal in de Nationale E-mail Benchmark 2019!

Tijdens de DDMA Email Summit is de benchmark gepresenteerd aan 500 marketeers. Bij alweer de 8e editie zijn maar liefst 4,2 miljard e-mails onderzocht. Deze e-mails zijn verstuurd in 167.000 verschillende campagnes, door 2923 Nederlandse bedrijven in 24 verschillende branches. De Nationale E-mail Benchmark heeft daarmee de meest brede dekkingsgraad van Nederland.

Measuremailers Bart en Barbara zijn ook dit jaar weer voor jou op zoek gegaan naar de belangrijkste ontwikkelingen. Ze nemen je mee op hun zoektocht naar mogelijke verklaringen voor opvallende trends en cijfers. Zo laten ze je weten welke verschillen er tussen de ratio’s binnen B2B en B2C zitten. Ook kom je te weten welke techniek de meeste invloed op de ratio’s heeft voor een mobiel apparaat. Daarnaast kom je het antwoord op de prangende vraag ‘Heeft de AVG een negatieve invloed gehad op de ratio’s of valt het allemaal wel mee?’ te weten. Wacht niet langer en lees ons artikel op Frankwatching.