We hebben groot nieuws dat we graag met jullie delen: Measuremail is nu officieel partner van Litmus. Dat is  goed nieuws voor jou: jij plukt daar de vruchten van!

Test nu je e-mails in Spike!

Het is nu namelijk mogelijk om binnen de Content Manager direct je e-mails te testen in Litmus. Je leest het goed: Litmus is geïntegreerd in Spike! Je kunt direct je e-mails testen in de 10 meest gebruikte e-mailclients: Outlook 2013, 2016, Windows 10 mail, Gmail, Office 365, Outlook.com, Android 6.0, iPhone SE, iPad (retina). Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkende mail in de inbox van je ontvanger ?.

Onze campaign designers testen onze nieuwsbrieven al jaren in Litmus, om er zeker van te zijn dat wij en onze klanten templates hebben die er overal goed uitzien. Het kan weleens voorkomen dat, door bijvoorbeeld het invoegen van een verkeerde afbeelding, je nieuwsbrief er niet meer zo goed uitziet. We adviseren je daarom altijd om een testverzending te doen. Het liefst in zoveel mogelijk verschillende e-mailclients en Litmus maakt precies dat heel erg eenvoudig.

Wat is Litmus?

Wellicht ken je Litmus al, maar voor de lezers die hen niet kennen een introductie. Litmus is in 2005 opgericht en begonnen met het aanbieden van een platform aan waarmee marketeers hun e-mails kunnen testen. Vandaag de dag is Litmus uitgegroeid tot een uitgebreid platform met tools voor het ontwerpen en bouwen én het testen en analyseren van e-mails, dat wereldwijd door veel organisaties wordt gebruikt.

Meer weten?

Je vindt de Inbox Preview in de Content Manager in Spike. Het was daar al mogelijk om in de Message Inspector verzenddomeinen, links en afbeeldingen te valideren. Daar is nu dus de mogelijkheid bijgekomen om de weergave van je bericht in diverse e-mailclients te inspecteren.

Voor bestaande Spike gebruikers: je Litmus kunt al direct in Spike gebruiken. Voor organisaties die nog geen gebruik maken van Spike: wil jij je e-mails ook kunnen testen in Litmus vanuit Spike? Neem dan contact op met Joost van der Ham of Maurice Stoops via +31 (0)78 631 3303.