Na een uitvoerige check mag Measuremail wederom het gouden Privacy Waarborg van de DDMA voeren! Ook bij de check van dit jaar is de conclusie van de DDMA dat Measuremail de huidige wet- en regelgeving gericht op het beschermen van persoonsgegevens respecteert. Organisaties kunnen er dus zeker van zijn dat hun persoonsgegevens veilig zijn bij Measuremail.

Measuremail is al sinds 2011 lid van de DDMA: Data Driven Marketing Association (de branchevereniging voor data driven marketing). In dat zelfde jaar mochten we al het Privacy Waarborg voeren.

Wat is het Privacy Waarborg?

In 2010 introduceerde de DDMA het Privacy Waarborg. Inmiddels is het waarborg uitgegroeid tot een begrip. Het is een handige check voor consumenten om erachter te komen hoe een organisatie omgaat met persoonsgegevens.

Ieder jaar checkt de DDMA of organisaties die het waarborg voeren nog voldoen aan de wet- en regelgeving van persoonsgegevens. Inmiddels is het Privacy Waarborg gericht op de AVG en voldoen organisaties die de gouden Privacy Waarborg mogen voeren dus aan deze nieuwe Europese wet- en regelgeving.

Naast het voeren van het gouden Privacy Waarborg, is Measuremail ook ISO 27001 gecertificeerd. Je kunt er dus dubbel zeker van zijn dat je persoonsgegevens veilig zijn bij Measuremail!