Hoera! Wij zijn ontzettend blij en trots om jullie te mogen meedelen dat vandaag, 25 januari 2017, ons nieuwe e-mailmarketing en marketing automation platform Spike is gelanceerd! Na ruim 2 jaar van productontwikkeling met een dedicated team, bestaande uit UX designers, software architecten, developers, testers en functionele analisten.

De e-mailmarketingbranche is volop in beweging. Veel organisaties hebben de afgelopen jaren een aanzienlijke stap gemaakt met nieuwsbrieven en e-mailmarketing, maar zien ook steeds meer de potentie van marketing automation. Daarbij is het vervangen van de bestaande marketingsystemen voor één complete en dure marketingsuite niet langer nodig. Binnen de beschikbare oplossingen kiest de marketeer tegenwoordig voor best-of-breed producten die aansluiten bij zijn bestaande marketingprocessen. Deze producten bieden flexibele opties om door te groeien en integreren naadloos met andere systemen. Marketeers betalen daardoor nooit voor méér dan ze feitelijk gebruiken.

Spike maakt het voor organisaties mogelijk om binnen hun bestaande marketinglandschap, via een moderne en gebruiksvriendelijke interface, ogenschijnlijk lastige campagnes op een eenvoudige manier in te richten. Het platform is gebouwd vanuit een automation first gedachte en sluit aan bij de wens van veel organisaties om steeds meer marketingactiviteiten te automatiseren.

Bart Vossen, Managing Director van Measuremail: “De afgelopen jaren hebben we intensief samengewerkt met onze trouwe klanten om een goed beeld te vormen van de behoeften en wensen van de hedendaagse en toekomstige marketeers. Binnen Spike bundelen we 17 jaar ervaring aan best practices in e-mailmarketing van onszelf en onze klanten en maken we een grote stap om marketing automation toegankelijk en begrijpelijk voor hen te maken.”

Wil je meer informatie over Spike en/of een live demo? Ga dan snel naar de website www.getspike.nl.