Groot nieuws! Measuremail fuseert met Tripolis Solutions en gaan samen verder onder de merknaam Tripolis. Samen vallen we onder de grootste Nederlandse E-mail Service Provider (ESP): Spotler Group. Al sinds begin dit jaar werken Measuremail en Tripolis Solutions samen om ons op de toekomst voor te bereiden.

Measuremail en Tripolis Solutions samen verder als Tripolis

Measuremail en Tripolis Solutions, beide specialist in de markt voor e-mailmarketing automation, kiezen ervoor om verder te gaan als Tripolis. Door de samenvoeging krijgt het bedrijf meer slagkracht om ons e-mailmarketing automation platform sneller door te laten groeien en de kwaliteit van de diensten en services te verhogen.

De dagelijkse leiding komt in handen van CEO Bram Smits (Tripolis Solutions, op de foto links) en COO Bart Vossen (Measuremail, op de foto rechts). Op de kantoren in Dordrecht en Amsterdam werken medewerkers in verschillende disciplines, waaronder eigen development, support, e-mailspecialisten, designers en consultants. “Er is door de samenvoeging nog meer kennis en expertise aanwezig. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze diensten verder verhogen. Hier plukken al onze klanten de vruchten van”, aldus Bart Vossen.

Spike als e-mailmarketing automation platform

De klantportfolio’s van beide bedrijven vullen elkaar perfect aan. Measuremail is sterk vertegenwoordigd in de overheids-, onderwijs- en online uitgeverssector. Tripolis heeft relatief veel klanten in andere sectoren, onder andere bij banken, verzekeraars, maar ook e-commerce bedrijven. “Door de kennis die we hebben opgedaan in verschillende branches te combineren, zijn we in staat om iedere klant te helpen groeien. Ongeacht tot welke branche de klant behoort” zegt Bram Smits.

Dankzij de samenvoeging van de kennis, technische teams én de focus op één platform kunnen we sneller doorontwikkelen. Bram Smits: “Met Spike hebben we een bewezen future-proof technology stack in huis waarin innovatie, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en veiligheid centraal staan.”

Dat betrouwbaarheid en veiligheid erg belangrijk zijn, is terug te zien in de ISO 27001-certificering die beide bedrijven al jaren bezitten. Daarnaast is Measuremail als enige E-mail Service Provider (ESP) in Nederland BIO-compliant getoetst.

Onderdeel van Spotler Group

Het nieuwe bedrijf Tripolis is onderdeel van Spotler Group. Met de zelfstandige bedrijven: Measuremail, Tripolis, Flowmailer, Spotler NL en Spotler UK is Spotler Group de grootste Nederlandse E-mail Service Provider (ESP).

Met de relationele database van Spike kunnen geavanceerde datamodellen, integraties en campagnes gemaakt worden. In combinatie met de uitgebreide workflow editor is het voor Spotler Group nu mogelijk e-mailmarketing automation op maat aan te bieden. De komende periode zal deze positie worden versterkt door onder andere gebruik te maken van kennis en aanvullende diensten binnen de Spotler Group.