De Emerce 100 is weer gepubliceerd. Emerce publiceert hierin hoe beslissers die werkzaam zijn op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche beoordelen. Net als in de afgelopen 7 jaar, heeft Measuremail uiteraard weer een vermelding in de Emerce  100!

Measuremail als e-mailmarketing bureau

Measuremail is beoordeeld in de categorie E-mailmarketing Bureaus met maar liefst 4 sterren. Dat we wederom in deze categorie worden vermeldt, is bij Measuremail reden tot een feestje. Niet alleen waarderen de beslissers onze software, maar ze waarderen Measuremail ook als sparringpartner en inspirator. We zijn niet alleen heel trots op deze vermelding, maar ook op alle mooie klanten die in het afgelopen jaar Spike zijn gaan gebruiken.

We zitten niet stil!

Iedere dag werkt ons dedicated Spike-team aan de verdere ontwikkeling van Spike. Zij houden zich niet alleen bezig met de doorontwikkeling van bestaande features, maar ook met specifieke klantenwensen. Ons meedenken en flexibiliteit wordt dan ook erg gewaardeerd door onze klanten. Mede daardoor groeit het aantal (nieuwe) Spike-gebruikers iedere maand flink. Ben jij ook benieuwd wat Measuremail en Spike voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via marketing@measuremail.com, of bel ons op +31 (0)78 631 33 03.