Zet 20 marketeers en een spreker met een super interessant verhaal bij elkaar. Wat je dan krijgt? Een heel geslaagde kennissessie Teksten schrijven voor marketing automation! Measuremail verzorgde samen met Natascha Teeuw van Papier is passé de eerste kennissessie van 2020 voor klanten en geïnteresseerden van Measuremail.

Met het onderwerp Teksten schrijven voor marketing automation gaan we in op verschillende gebruikersvragen die we krijgen van onze Spike-gebruikers. Markteers zijn altijd op zoek zijn naar tips, trucs en handvatten om de beste teksten voor hun e-mailcommunicatie te schrijven. En eerlijk is eerlijk: goede teksten schrijven voor je e-mails is ook lastig. Je wil dat je ontvangers je mail openen, maar ook dat ze de juiste actie uitvoeren. Tijd om krachten te bundelen en de expert op het gebied van teksten te bellen. Natascha Teeuw van Papier is passé is dé expert in webteksten schrijven. Samen met Natascha kwamen we op het idee om de kennissessie Teksten schrijven voor marketing automation te ontwikkelen. Zo hebben we een interessant programma bedacht waarin deelnemers in een ochtend leren hoe ze betere teksten voor hun e-mails kunnen schrijven.

Op een mooie locatie in hartje Dordrecht kwamen 20 marketeers samen om kennis op te doen. Zo leerden ze naast de 6 beïnvloedingstechnieken van Cialdini ook meer over de 6 SUCCES-technieken van Chip en Dan Heath. Daarnaast kregen ze ook tips over de beste onderwerpregel en preheader.

We kijken terug op een geslaagde eerste kennissessie van 2020! Want wat een leuke reacties hebben we gekregen van de deelnemers. Zo zei een deelnemer: “Ik vond het erg leuk om er bij te zijn, en Natascha was met haar bak aan informatie boven verwachting goed.”