Wauw! Kort na de gunning van de Gemeente Utrecht kreeg Measuremail nog meer goed nieuws. Na een langdurig en intensief (voor)traject met zware competitie van verschillende partijen uit de top van de Nederlandse e-mailmarketing automation, heeft Gemeente Amsterdam gekozen voor Measuremail en Spike!

De Gemeente Amsterdam is, net als de Gemeente Utrecht, onderdeel van de G4. Gemeente Amsterdam heeft vastgesteld dat Spike de best passende e-mailcommunicatie oplossing voor hen is. Zo gaan zij Spike inzetten voor hun nieuwsbrieven, maar ook voor alle andere communicatie op maat: bijvoorbeeld communicatie per stadsdeel/wijkniveau. Naast de inzet van Spike als e-mailoplossing, zal Measuremail de Gemeente Amsterdam natuurlijk ook ondersteunen in de inzet van e-mail door hen te inspireren, begeleiden en adviseren.

Onder andere Rijksoverheid, de Belgische Federale Overheid, Gemeente Utrecht, Gemeente Delft en Provincie Noord-Brabant zijn de Gemeente Amsterdam al voorgegaan. Zij passen dan ook in een mooie rij met overheidsinstellingen die kozen voor Measuremail en Spike!