Donderdag 21 juni vond hét jaarlijkse event voor e-mail plaats: de DDMA Email Summit 2018! Net als ieder jaar was Measuremail aanwezig met haar klanten en relaties. Samen waren we op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in e-mail en marketing automation. Met een (inter)nationale line-up van topsprekers was inspiratie gegarandeerd!

DDMA Email Awards 2018

De Email Awards is een terugkomend onderdeel tijdens de Email Summit. Dit jaar kwam daar een subonderdeel bij: Email Single Shot Award. Corendon heeft de meest geweldige e-mailcampagne verzonden die succesvol was. De E-mailcampagne van het jaar is gewonnen door FrieslandCampina , Battle of the Agencies door RapidSugar en E-mailprofessional van het jaar is Kim de Klerk van NS Internationaal.

Inspirerend programma

Het programma stond dit jaar vol met interessante nationale en internationale topsprekers. Niet alleen wij vonden het programma op voorhand erg interessant, dit jaar waren er maar liefst 500 marketeers aanwezig!

Al deze mensen hebben hun hart kunnen ophalen bij presentaties van onder andere Email on Acid, Google/Gmail, Alchemy Worx en Rebelmail. Daarnaast konden zij inspiratie halen uit casepresentaties van onder andere Wild Audience en VodafoneZiggo.

Uitreiking DDMA E-mail Benchmark

Aan het einde van de Summit-dag was het weer tijd voor de uitreiking van de jaarlijkse DDMA E-mail Benchmark. Net als voorgaande jaren hebben we een artikel geschreven waarin we je meenemen in de resultaten van dit jaar en onze zoektocht naar mogelijke verklaringen voor trends en cijfers. Benieuwd? Lees dan ons artikel op Frankwatching.

Avondprogramma voor sponsoren

Zoals onze klanten/relaties van ons gewend zijn, was Measuremail dit jaar ook weer Gold Sponsor. We hebben dit natuurlijk uitgebreid gevierd met een lekkere fles champagne. Een aantal van onze gasten was uitgenodigd tijdens het avondprogramma waarin we hebben genoten van interessante presentaties en heerlijk eten.

We willen de aanwezige gasten bedanken voor de leuke en inspirerende dag! Ben je er volgend jaar ook bij?