20 juni was het weer zo ver. De dag waar iedere marketeer naar uitkeek: de DDMA Email Summit 2019! Ieder jaar organiseert onze branchevereniging DDMA dit mooie event. Was jij erbij? Net zoals de afgelopen jaren was Measuremail een Gold Sponsor. Waarschijnlijk heb je onze tafel met een gigantische heliumballon wel gespot! Of heb je een praatje met ons gemaakt. Zo niet, lees dan onze terugblik naar deze fantastische dag.

Nationale E-mail Benchmark

De ochtend startte met een belangrijk onderdeel: de presentatie van de Nationale E-mail Benchmark. Dit jaar alweer de 8e editie. Een panel van e-mailmarketeers discussieerden samen met het publiek over de belangrijkste ontwikkelingen en trends van het afgelopen jaar. Ben je benieuwd of de AVG impact heeft gehad op de ratio’s en welke techniek het meeste impact heeft op mobiel? Lees dan het artikel van Bart en Barbara op Frankwatching.

DDMA Email Awards 2019

Vlak voor de heerlijke pasta- en saladelunch was het tijd voor de uitreiking van de Awards. De award voor E-mailprofessional van het jaar ging naar Bob Mencke van Wehkamp. Tempo-Team heeft Pathé en KPN verslagen en heeft de Beste E-mailcampagne van het jaar gewonnen. In Battle of the Agencies won OMG met een kleine voorsprong van Add to Favorites en RapidSugar.

Lunch op de DDMA Email Summit - drankjesLunch op de DDMA Email SummitLunch op de DDMA Email Summit - saladebar

Avondprogramma voor sponsoren en genodigden

Samen met een aantal van onze toffe klanten hebben Maurice, Joost, Bart en Josine genoten van het avondprogramma voor sponsoren. Tijdens een heerlijk diner, door Van Dam Catering, genoten zij van een presentatie van Finbar Hage (Rabobank) en lachten ze bij stand-up comedian Pep Rosenfeld van Boom Chicago.

Avondprogramma voor sponsoren - hamburger en zalmAvondprogramma voor sponsorenAvondprogramma voor sponsoren - tonijn

Inspirerend programma op de Email Summit

De DDMA heeft het ook dit jaar weer voor elkaar gekregen om een mooi programma aan te bieden op de Email Summit. Met presentaties van Google, Vero Moda, NiftyImages, HEMA, Eneco en Northwave zijn maar liefst 500 marketeers vol nieuwe ideeën naar huis gegaan.

Ben je benieuwd naar de presentaties en foto’s? Ga dan naar de website van de Email Summit.